O nama


Optika Bevanda predstavlja porodicnu sa tradiciju dugu preko 40 godina. Dugogodišnju prisutnost na tržištu nam omogućava naš posvećen odnos prema radu gdje nam je prioritet zadovoljstvo i pozitivno iskustvo naših kupaca.

Da bi išli u korak sa vremenom, modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu na adresi www.optika-bevanda.com

Osim online kupovine, kod nas možete obaviti pregled vida i dioptrije, posavjetovati se sa našim stručnim i iskusnim optometristima te odabrati dioptrijski okvir, sunčane naočale ili sočiva. Ponuda prati nove svjetske trendove kao i modele svjetskih najpoznatijih proizvođača. Osim navedenih imamo i liniju vrlo kvalitetnih modela naočala po vrlo pristupačnim cijenama.

Naša namjera je da omogućimo različite modele naočala kao i modele svih cjenovnih kategorija na jednom mjestu kako bi naši posjetitelji mogli naći naočale za svaku priliku po pristupačnim cijenama. Tokom naših preko 30 godina rada, težimo da svake godine budemo još bolji kako bi našim kupcima mogli ponuditi još kvalitetniju uslugu. Na našem web shopu možete također naći interesantne tekstove o vidu, zdravlju i naočalama.

Pratimo najnovije trendove i tehnologiju u skladu sa željom i potrebom kupca. Nudimo Vam provjeren kvalitet i garanciju sav naš rad i asortiman! U slučaju da imate bilo kakva pitanja možete nas kontaktirati na broj 036 320 173 ili putem E-Mail na optikabevanda76@gmail.com.Mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.